Bajić: Ova ekipa ima velike domete

Musa: Ovo što nam se desilo zahtjeva određene mjere

Bajić: Ova ekipa ima velike domete

A. Haznadarević

Radnik više nije iznenađenje, već je momčad iz Bijeljine četvrtom uzastopnom pobjedom pobjegla iz opasne zone i sve su bliže gornjem dijelu tabele.

Uvjerljivih 4:0 protiv Širokog Brijega razveselilo je trenera Srđana Bajića.

 

"Poslije ovakve igre i rezultata nema riječi koje mogu opisati ovu utakmicu. Mi smo na vrijeme postigli golove. Basara i Jevtić su u prvom dijelu nagovjestili naše velike domete. U nastavku je Ristić još dva puta pogodio i tako nam donio još tri boda. Iako smo bili oslabljeni neigranjem nekih fudbalera pokazali smo da ova ekipa ima velike domete. Želimo nastaviti u istom ritmu i poslije pauze", kazao je trener Srđan Bajić.

 

Slaven Musa je bio razočaran nakon utakmice, jer Široki Brijeg je došao u Bijeljinu kao favorit.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Jednostavno smo podbacili u svim elementima igre. Svoju momčad nisam mogao da prepoznam u odnosu na utakmicu Kupa Bih protiv Sloge. Morat ćemo napraviti ozbiljne analize, jer ono što nam se desilo u Biejljini zahtjeva određene mjere", istakao je šef stručnog štaba Širokog Brijega.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.