Bajić pogodio u pobjedi Konyaspora

Drugi gol u sezoni

Bajić pogodio u pobjedi Konyaspora

Konyaspor je u okviru 14. kola turske Superlige slavio nad Antalyasporom rezultatom 3:2. 

Tim za kojeg nastupa mladi bh. reprezentativac Riad Bajić slavio je na svom stadionu rezultatom 3:2 i prvi pogodak viđen je već u drugoj minuti utakmice. 

Vodstvo Konyasporu donio je Mbamba, da bi potom u 17. minuti Bajić povisio na 2:0 i postavio ujedno konačan rezultat prvog dijela. Uspjeli su gosti u 48. minuti preko Bassana smanjiti prednost, a za novi pogodak Konyaspora u 60. minuti pobrinuo se Camdali.

U nastavku Antalyaspor je bio za nijansu opasniji protivnik, a gostujućem timu to se isplatilo u 88. minuti kada je utješni pogodak postigao Eto'o.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Na kraju dodajmo da je Riad Bajić igrao za Konyaspor do 69. minute, dok je Josip Kvesić poraz svog Antalyaspora odgledao s klupe za rezervne igrače. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.