Bajić: Pokušat ćemo iznenaditi Zrinjski

Radnik želi ostati neporažen u Mostaru

Bajić: Pokušat ćemo iznenaditi Zrinjski

A. Haznadarević

Dolaskom Srđana Bajića na klupu Radnika i klubu iz Bijeljine je bolje krenulo. U posljednja tri kola ovaj sastav ne zna za poraz, uzeli su po bod na svom terenu protiv Zvijezde i na Grbavici protiv Željezničara, a prije sedam dana su pobijedili Slaviju. Sada odlaze u goste zahuktalom Zrinjskom.

Trener bijeljinske momčadi želi da njegove ekipa ponovo pruži dobru igru i pokuša doći do boda, te tako završiti još jedno teško gostovanje bez poraza:

"Bez obzira na ime protivnika mi idemo da se nadigravamo i da pokušamo ponovo ostati neporaženi. Bit će teško, jer Zrinjski je u usponu forme, ali vrijedi pokušati", istakao je Bajić, te dodao:

"Neke stvari ćemo korigovati u našoj igri i pokušat ćemo iznenaditi favorizovanog domaćina", zaključio je trener Radnika.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.