Bajić: Rad i trud se uvijek isplate

Mladi napadač Željezničara sretan i ponosan

Bajić: Rad i trud se uvijek isplate

A. Beganović

Fudbaler Željezničara Riad Bajić se nalazi na pripremama A tima ali će se pridružiti U-21 selekciji koja u narednom periodu igra dvije prijateljske utakmice.

Ipak i pored činjenice da još neće zabilježiti prvi reprezentativni nastup za najbolji bh tim, Bajić sa neskrivenim emocijama govori šta ovaj poziv i pripreme znače za njega, piše službena stranica Fudbalskog saveza BiH.

 „To mi sve znači, posebno što sam igrač iz Premijer lige i što svi imaju želju da dijele svlačionicu sa našim najboljim igračima. Sigurrno da je ovo za mene jedno novo i veliko iskustvo i mislim da imam jedinstvenu priliku da od svakog igrača naučim ponešto tokom ovih priprema", govori Bajić za službenu stranicu Saveza i dodaje:

„Rad, trud i pošten odnos prema treninzima se uvijek isplate, samo treba vjerovati u sebe i ozbiljno pristupiti svim obavezama. Rezultat na kraju uvijek dođe.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.