Bajić se oprostio od igrača i stručnog štaba Konyaspora

Prisustvovao treningu

Bajić se oprostio od igrača i stručnog štaba Konyaspora

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Riad Bajić nastavit će svoju karijeru u dresu italijanskog Udinesea.

Još uvijek se čeka zvanična potvrda ovog transfera, ali čini se da je konačni epilog veoma blizu. Konyaspor se jutros zahvalio Bajiću na svemu što je dao za ovaj klub, a bh. fudbaler je uzvratio istom mjerom preko svog Instagram profila.

Bajić je prisustvovao i treningu turske ekipe, te se oprostio od svojih saigrača i stručnog štaba. Bh. napadač će gotovo sigurno potpisati za Udinese, te se čeka još samo službena potvrda.

Konyaspor će zaraditi oko pet miliona eura za Bajića što je rekordna prodaja u historiji ovog kluba. Bajić bi prema nezvaničnim informacijama sutra trebao biti predstavljen kao novo pojačanje Udinesea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi