Bajić strijelac u remiju protiv Basaksehira

Turska liga, 7. kolo:

Bajić strijelac u remiju protiv Basaksehira

Basaksehir i Konyaspor odigrali su neriješeno u okviru 7. kola turskog šampionata. 

Susret odigran na stadionu "Fatih Terim" okončan je rezultatom 1:1, a jedini gol za gostujući Konyaspor je postigao mladi bh. napadač Riad Bajić. 

Prvo poluvrijeme između Basaksehira i Konyaspora je proteklo bez većih uzbuđenja. Uglavnom se igralo na sredini terena, a prvi gol na utakmici je viđen tek u 71. minuti kada je za minimalnu prednost od 1:0 pogodio Batdal. 

Samo dvije minute kasnije Konyaspor je uspio izjednačiti. Strijelac gola bio je Riad Bajić, koji je svom timu tako donio vrijedan bod sa teškog gostovanja.

Bajić je u igru ušao u 71. minuti, kao i Milošević, dok je Višća za svoj Basaksehir odigrao cijeli susret. 

Superliga, 7. kolo:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Basaksehir - Konyaspor 1:1 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi