Bajić ušao sa klupe i asistirao u trijumfu Konyaspora

Dobra partija bh. napadača

Bajić ušao sa klupe i asistirao u trijumfu Konyaspora

Mladi napadač bh. reprezentacije Riad Bajić upisao je večeras prvu asistenciju u pobjedi Konyaspora.

Konyaspor je u okviru četvrtog kola turske Superlige slavio na gostujućem terenu protiv Osmanlispora rezultatom 2:1, a prvi gol na utakmici viđen je u 31. minuti.

Radost navijačima Osmanlispora donio je Ndiaye, da bi u 46. minuti nakon asistencije Bajića za izjednačenje pogodio Sissoko. Neriješen rezultat na semaforu je stajao do 61. minute, a za drugi pogodak Konyaspora i ujedno posljednji na utakmici pobrinuo se Meha.

Riad Bajić je u igru ušao u drugom poluvremenu i na najbolji mogući način se odužio treneru na ukazanom povjerenju, dok s druge strane u sastavu Osmanlispora nije bilo Avdije Vršajevića. 

Turska liga, 4. kolo:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Besiktas - Basaksehir 2:0
Rizespor - Sivasspor 1:1
Osmanlispor - Konyaspor 1:2

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.