Trojica igrača NK Čelik napustila Zenicu
Pomoćni trener Zeničana dao je igračima plan i program kojeg da se pridržavaju do ponovnog uspostavka trenažnog procesa

Ako se budu vraćali moraju u izolaciju

Trojica igrača NK Čelik napustila Zenicu

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika trebali su sutra nastaviti s treninzima, međutim zbog situacije koja je još aktualna s koronavirusom, treninzi su odgođeni do daljnjeg. Pomoćni trener Zeničana i jedan od najboljih kondicionih trenera u BiH, Almir Seferović dao je igračima plan i program do ponovnog uspostavljanja trenažnog procesa.

Sigurno da ova situacija nije dobra za klubove, posebno za one koji u svojim redovima imaju veliki broj stranaca. Takav je i Čelik, koji u igračkom kadru ima sedam stranaca.

Kako je ova situacija s odgodom treninga na snazi od prošlog petka, trojica igrača Čelika, Bojan Pavlović, Nemanja Zlatković i Mladen Zeljković otišli su svojim kućama u Beograd, odnosno Novi Sad.

To znači kada bi se ova trojica igrača pokušala vratiti u BiH, morali biti 14 dana u izolaciji. Ostali igrači se nalaze u Zenici i čekaju dalji rasplet situacije, koja nikoga od sportskih radnika i sportista ne veseli.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Bilinom polju ovih dana je zatišje, proteklih dana putem portparolke pokušali smo saznati stanje i status dvojice igrača, Kenana Horića i Aidina Mahmutovića, ali u zeničkom klubu još nema odgovora, odnosno još nisu odlučili šta će biti s dvojicom nogometaša, koje očito ne "miriše" šef struke Umit Özat.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Sto bi ih mirisao ako krse klupsku disciplinu,mahmutovic da ispadne frajer uzme loptu i fula penal a drugi igrac bio odreden za izvodenje.
1 1
pjanke_1
Kakav Bojan Pavlovic stranac, neki dan ste napisali da je dobio drzavljanstvo BiH i da vise nije stranac...joj ss.ba porokajte se cim se vratite iz karantina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi