Bajraktarević: Mislim da trebamo sačekati Savez da odluči da li će se igrati ili neće

Fudbaler Čelika jasno poručio

Bajraktarević: Mislim da trebamo sačekati Savez da odluči da li će se igrati ili neće

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Čelika spremni su za početak trenažnog procesa nakon dva mjeseca pauze.

Na Bilinom Polju danas je održana prozivka igrača pred početak treninga. Sezona u Premijer ligi prekinuta je prije dva mjeseca zbog koronavirusa, a klubovi su od danas dobili dozvolu da počnu trenirati.

Skoro svi fudbaleri Čelika okupili su se danas na Bilinom Polju gdje su došli na prozivku, a očekuje se da će u narednim danima početi trenažni proces.

Prisutnim novinarima obratio se i iskusni igrač Čelika, Semir Bajraktarević, koji je izjavio da ne zna šta će se dešavati i da li će se Premijer liga nastaviti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sve je neizvjesno. Mi smo dobili poziv danas za prozivku. Nešto više ćemo znati nakon sastanka sa stručnim štabom i ljudima koji trenutno vode klub. Ne znam iskreno, moje mišljenje je da trebamo sačekati Savez da odluči da li se prvenstvo nastavlja ili ne. Mi smo svakako radili individualno kod kuće i ako svaki igrač ima prema sebi odgovornosti on će odraditi ono što nam šef pošalje. Iskreno, ni sami ne znamo šta će se dešavati", rekao je Bajraktarević i dodao.

"Sigurno da nije realno da se nastavi odmah jer nama minimalno 3-4 sedmice trebaju da se odrade pripreme da bismo bili u nekoj optimalnoj formi i to je dokazano. Sada je bila veća pauza nego zimi kada imamo 6-7 sedmica za pripreme i jasno je da nam sada treba dosta vremena da se spremimo".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

menadzer...
O kojoj formi pricas mamlaze. Vi niste u formi kad je sezona u punom zamahu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti