Veznjak Čelika za SportSport.ba

Bajraktarević: Sreća nas je pogledala i nagradila naš trud

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon tri kola u Premijer ligi imaju sedam bodova, dvije pobjede i jedan remi mnogi nisu očekivali, ali su crno-crveni nastavali tamo gdje su stali u prošloj sezoni.

Motor veznog reda kluba s Bilinog polja Semir Bajraktarević odigrao je standardno dobru rolu i protiv ekipe Drine, a nakon sretne i spretne pobjede u posljednjim minutama utakmice kazao je za SportSport.ba nešto više o utakmici koju je njegova ekipa riješila u svoju korist.

"Teška utakmica, najteže su utakmice gdje se upišu bodovi i prije same utakmice. Svaki protivnik dođe u Zenicu da se nadigrava, igraju dobro na ovom terenu, vjerovatno i svoju najbolju utakmicu, a to nama stvara velike probleme protiv ekipa koje se zatvore jer teško probijamo bunker. Na kraju nas je sreća pogledala i nagradila naš trud, što je najvažnije pobjeda je upisana", kaže Bajraktarević.

Naredno kolo slijedi teško gostovanje na Piroti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teška nam je svaka utakmica, međutim sada nam je lakše jer imamo sedam bodova. Očekujem tešku utakmicu u Travniku, prije svega izuzetno borbenu, biće puno naših navijača, ko bude imao više želje,agresivnosti taj će i dobiti utakmicu", kazao je za SportSport.ba Semir Bajraktarević.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.