Veznjak Čelika pred meč protiv Radnika

Bajraktarević: Želimo se osvetiti za poraz u Bijeljini

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će dočekati Radnik iz Bijeljine na Bilinom polju, biće to jedna od interesantnijih utakmica 26. kola Premijer lige, budući da se ova dva kluba nalaze u gornjem dijelu tabele.

Zeničani žele pobjedom i konačno prebrinuti sve brige oko opstanka, dok gosti u Zenicu dolaze na krilima plasmana u finale Kup-a, te će sigurno željeti nastaviti s dobrim igrama.

Veznjak crno-crveni i asistent za gol Mahira Karića u prošlom kolu protiv Borca, 28-godišnji Semir Bajraktarević nada se pobjedi u sutrašnjoj utakmici.

"Mi smo svjesni da igramo protiv jedne dobre ekipe, koji su pokazali u ovoj sezoni da su izuzetno jaka ekipa, koju niko nije razbio na terenu. Mi igramo kući, favoriti smo i želimo to da pokažemo na terenu. Nećemo igrati na kartu njihovog umora od utakmice u srijedu, ući ćemo u utakmicu maksimalno angažovano i od prve minute ćemo dati do znanja gostima da želimo tri boda", nada se Bajraktarević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani se žele osvetiti za poraz koji su pretrpjeli u prvoj dijelu sezone

"Svakako da imamo mnogo motiva da im se osvetimo za taj poraz u prvom dijelu sezone, a posljednje dvije utakmice ne pamtimo po dobrom. Želimo da im se revanširamo, a to ćemo najbolje uraditi ako ih nadigramo na terenu i osvojimo sva tri boda", završio je Bajraktarević.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi