Bajramović 11 poena

Treći poraz Banvita

Bajramović 11 poena

Prvoplasirana ekipa košarkaškog prvenstva Turske, Anadolu Efes je na svom terenu u okviru 4. kola TBL-a porazio Banvit sa 84:76.

Kenan Bajramović je i u ovom meču proveo zapaženu minutažu na terenu. Postigao je 11 poena, što je bio njegov drugi učinak po vrijednosti u aktuelnom šampionatu. Za poraženi Banvit, zajedno sa našim reprezentativcem još su se istakli Davis sa 21 poenom i Erdogan, koji je dodao 19 poena.

Za Efes, Ilyasova 21, Kinsey 15 i Duško Savanović 10 poena.

Anadolu Efes je tako uz bok Galatasarayu, koji je u gostima bio bolji od Hacettepea (68:86) i Besiktasu, koji je kao domaćin bio bolji od Fenera (83:79), kao jedini neporaženi tim u TBL-u.

Dan ranije Pinar je izgubio od Turk Telekoma (98:110), a Ikonić je postigao 10 poena.

Redoslijed: Anadolu Efes 4/0, Galatasaray 4/0, Besiktas 4/0...10. Banvit 1/3, 11. Pinar 1/3.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti