Bajramović bi rado u St.Pauli

Prema pisanju Bilda

Bajramović bi rado u St.Pauli

A. Beganović

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, trenutno član Eintrachta, Zlatan Bajramović, mogao bi karijeru nastaviti u St.Pauliju.

Prema pisanju Bilda, Bajramović i hrvatski internacionalac Ivan Klasnić, izrazili su želju za povratkom u St.Pauli.

"Hamburg je moj grad, a Pauli moj klub. Kada ne igra Eintracht, uvijek gledam utakmice Paulija. U meni je ostao virus privrženosti klubu i mogu slobodno reći da su raspoloženje i atmosfera koji vladaju u Pauliju jedinstveni", prenosi Bild Bajramovićevu izjavu.

"Kada budem u potpunosti spreman nazvat ću Holgera Stanislawskog (trener St.Paulija, op.a.) i pitati ga da li me želi. Igrali smo zajedno i siguran sam da zna šta mogu", dodao je Bajramović, kojem ugovor sa Eintrachtom prestaje važiti na ljeto ove godine.

Podsjetimo, Bajramović je posljednju utakmicu u dresu Eintrachta odigrao 2009. godine protiv Mainza, a nedavno je operisao Ahilovu tetivu, te do kraja sezone neće nastupati.

"Nikad se ne zna šta se može dogoditi, no sasvim sigurno će St.Pauli još jednom biti stanica moje karijere", rekao je za Bild hrvatski internacionalac Ivan Klasnić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.