Bajramović i suigrači opet slavili

Velika niz Banvita od 7 pobjeda

Bajramović i suigrači opet slavili

Pobjedom nad Antalyijom u 22. kolu TBL-a (79:84) Banvit Kenana Bjaramovića ostvario je niz od 7 utakmica u kojima nisu osjetili gorčinu poraza.  

Rezultat na kraju meča nikako ne može sugerisati u kojem se pravcu sami početak utakmice kretao. A, bilo je zaista zanimljivo. Nakon prvih 5 minuta Banvit je vodio sa velikih 14 poena razlike (2:16). Vrlo brzo su se domaći igrači vratili u meč, jer je na kraju prve četvrtine bilo 18:21.

 

Pa ipak, tim u kojem sa velikim uspjehom nastupa naš reprezentativac čitavo vrijeme je vodio da bi na kraju svoju veliku pobjedničku seriju sasvim zasluženo i produžio na velikih 7 utakmica.

 

Kenan Bajramović je večeras igrao samo 22 minuta (konačno malo odmora i za našeg igrača) i za to vrijeme je postigao 6 poena, 7 skokova i jedan asist. Erdogan je imao najviše poena, 22.

 

Kada je u pitanju Antalyija, Fisher je sa 22 poena imao kvalitetnu pratnju u Elegaru sa 12 postignutih koševa.   

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.