Bajramović imenovan za v.d. predsjednika UO FK Željezničar

Održana sjednica Upravnog odbora

Bajramović imenovan za v.d. predsjednika UO FK Željezničar

Večeras je na sjednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Željezničar potpredsjednik Skupštine Ermin Pešto imenovao Amara Bajramovića za v.d. predsjednika Upravnog odbora tima sa Grbavice. 

Odluka je donesena na osnovu člana 35 i stava 2 zvaničnog statuta Fudbalskog kluba Željezničar, a Bajramović je ovom prilikom za svog zamjenika predložio Vedrana Vukotića, što je UO jednoglasno usvojio.

Bajramović i Vukotić će Upravni odbor voditi do naredne izborne Skupštine koja će se održati u decembru, kada će se izabrati novo rukovodstvo najtrofejnijeg bosanskohercegovačkog kluba. 

Amar Bajramović ima 37 godina i partner je u advokatskoj kancelariji Miljković & Partneri. Ranije je radio u sarajevskom uredu austijske konsultantse kuće Wolf Theiss.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vedran Vukotić također ima 37 godina i partner je u revizorskoj kući KPMG. Obojica su članovi Upravnog odbora Kluba od 2013. godine.

Podsjećamo, dosadašnji predsjednik UO, Almir Gredić, podnio je neopozivu ostavku nakon jučerašnje utakmice sa NK Travnik.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.