Čapljić: Ne pobijedi uvijek bolji

Željo poražen na Piroti

Čapljić: Ne pobijedi uvijek bolji

E. Škorić

Željezničar je danas na Piroti poražen s 2:0 od domaće ekipe Travnika.

Plavi su imali šansi, napadali su, ali nijednom nisu tresli mrežu Adisa Nurkovića.

"Imali smo nadmoć, par dobrih situacija, golman Travnika je dobro branio i nismo uspjeli da se vratimo u igru. Travniku čestitke na pobjedi, na nama je da zbijemo redove i da idemo dalje", rekao je Čapljić, dodavši:

"Znao sam kako će igrati Travnik, jer je to ekipa koja kod kuće ima veliku motivaciju i želju. Ne pobjeđuje uvijek bolji".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Protiv boljih ekia igramo bolje. Danas smo zaista igrali dobro, zasluženo smo pobijedili. Nastavlja se borba za život. Ima još puno kola da se igra, ali eto vratili smo se malo", rekao je Almir Memić, trener Travnika.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.