Bajramović pogodio za OT i pobjedu

Naš igrač najbolji u pobjedi Banvita

Bajramović pogodio za OT i pobjedu

Banvitspor i Trabzonspor su odigrali odličnu utakmicu u 21. kolu TBL-a koja je odlučena tek nakon produžetaka da bi pobjeda pripala domaćem Banvitu  (95:85), nakon 40 minuta bilo je 80:80. 

Produžetke je svojim košem u Bandirmi donio Kenan Bajramović.

 

Bila je to utakmica u kojoj je nakon prvih 20 minuta domaći sastav morao stizati prednost Trabzona od 9 poena. Na kraju su prednost anulirali košem našeg reprezentativca, koji igra u vrhunskoj formi i koji već treću utakmicu za redom ide preko deset poena.

 

Bajramović je bio najbolji pojedinac u svojoj ekipi sa 19 poena, 5 skokova i 4 asistencije. Simmons je postigao isto toliko koševa, dok je Davis dodao 16 poena uz 8 skokova.

 

U sastavu Trabzona odličan je bio Gibson sa 38 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.