Bajramović u pobjedi Banvita opet 10+

Banvit u nizu od šest pobjeda

Bajramović u pobjedi Banvita opet 10+

U okviru 10. kola Turske košarkaške lige Banvitspor i Kenan Bajramović opet su išli maksimalno. Ostvarena je i 6-a pobjeda u nizu, ovaj put nad Turk Telekomom (60:84).

Kenan Bajramović je opet išao preko deset (11 poena) i bio među prva tri strijelca u ekipi za koju nastupa. Lance Williams je postigao 13 poena, a Veyseloglu 11, baš koliko i naš reprezentativac. Banvit je trenutno na četvrtoj poziciji TBL lige i kao da je nekadašnja jaka osovina Bosne (Williams-Bajramović) dobitna kombinacija i za Banvit.

Gostovanje kod Turk Telekoma je od strane Banvita završeno tokom prve (15:23) i treće četvrtine(20:28). Za "telefoniste", Kambala 13, Wright 12 i Yucel 11 poena.

Fenerbahce je slavio nad Olinom (80:63) uz 12 koševa Gista i Bogdanovića. Mersin je poražen od Aliage (82:89).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.