Bajramović uvrštava Sutona na spisak

Bajramović uvrštava Sutona na spisak

Selektor muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Mensur Bajramović danas će objaviti spisak reprezentativaca za predstojeće utakmice baraža za EP.

Bajramović će danas u Sarajevu saopštiti imena 24 košarkaša, koji se nalaze na širem spisku igrača na koje će selektor muške košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine računati u predstojećim susretima baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Poljskoj.

Na ovom spisku se neće naći imena Mirze Begića, Emira Preldžića i Hasana Rizvića, kako se to očekivalo. Košarkaški savez Slovenije i selektor te zemlje Jure Zdovc nisu dopustili ovoj trojci da promijene košarkaško državljantsvo.

Bajramović će na spisak uvrsititi Sarajliju Gorana Sutona, centra NCAA ekipe Micihgen State Spartansa, iako se ovaj još nije izjasnio želi li igrati za BiH ili za Hrvatsku, čiji Savez upire svim snagama da ga privoli da obuče kockasti dres.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije