Baka Slišković: Ovo je najbolje rješenje

Podržao Naš Hajduk

Baka Slišković: Ovo je najbolje rješenje

Edmir Škorić

Nekadašnji seletkor bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije podržao je projekat "Naš Hajduk".

Bivši igrač Hajduka pridružio se skupini od 40.000 članova, odnosno navijača koji žele da spase Hajduk.

"Podržavam ovaj pokret navijača Hajduka. Brojka od preko 40.000 članova izaziva strahopoštovanje i pokazuje koliko je ljudima stalo do ovog Kluba. Uprave se mijenjaju, navijači uvijek ostaju uz Klub i zato je prirodno da postanu vlasnici Kluba. U slučaju Hajduka, mislim da je to najbolje rješenje", rekao je Baka.

"U petak su predstavljena i tri prijedloga navijačkog dresa. Svi donatori iznosa od minimalno 1911 kn mogu glasovati za taj prijedlog dresa. U tijeku je glasovanje, a ostala su još 3 dana za prvi krug glasovanja, nakon čega će otpasti jedan prijedlog, te će se birati još 5 dana između preostala 2 prijedloga", navodi portal 24sport.hr.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi