Uoči meča BiH - Estonija

Bakljada i korteo BH Fanatikosa u centru Zenice

Dino Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras na stadionu Bilino polje igra svoju prvu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koje će se održati u Rusiji. Protivnik naše selekcije je reprezentacija Estonije, protiv koje naša selekcija ima pozitivan skor.

Do samog početka utakmice ostalo je nešto više od sat vremena, a navijači već polako pristižu na Bilino polje. Organizovana skupina navijača koja prati reprezentaciju BiH na svim utakmicama popularni BH Fanatikosi tradicionalno su kroz centar Zenice napravili korteo, te bakljadom krenuli prema stadionu.

U Zenici trenutno pada kiša, ali to sigurno neće pokvariti atmosferu, jer se ipak očekuje da tribine stadiona Bilino polje budu ispunjene do posljednjeg mjesta.

Svi se nadamo da će izabranici Mehmeda Baždarevića večeras pobjedom krenuti u nove kvalifikacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi