Bakrač pojačao Travnik, Nurković ostaje

Novosti sa Pirote

Bakrač pojačao Travnik, Nurković ostaje

Čelnici NK Travnik uspješno su okončali pregovore sa crnogorskim internacionalcem Milošom Bakračem (23). 

Travnik će do kraja sezone voditi borbu za opstanak u BHT Premijer ligi BiH i u klubu čine sve kako bi napravili dobar tim za proljeće, a naredno pojačanje je Miloš Bakrač koji je prethodno nastupao za drugu momčad Siona. 

Radi se o fudbaleru koji je bio član omladinskih selekcija reprezentacije Crne Gore i tijekom dosadašnje karijere još je nosio dresove OFK Beograda i Budućnosti iz Podgorice, a on je ujedno četvrto pojačanje za Travnik.

Vrijedi istaknuti da će za Travnik u drugom dijelu sezone nastupati i Adis Nurković koji je sa čelnicima kluba postigao dogovor o produženju saradnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi