Balaban u grčkom Panioniosu

Balaban u grčkom Panioniosu

Edmir Škorić

Nakon što je ispao iz planova "modrih", Boško Balaban vraća se aktivnom igranju fudbala i njegova nova destinacija je grčki Panionios, gdje će Riječanin provesti naredne tri godine.

Nakon što je "potjeran" sa Maksimira, Boško Balaban naplatio je 600 hiljada eura od raskida ugovora sa Dinamom, a potom brzo pronašao novi klub. Naime, 30-godišnji Riječanin potpisao je na tri godine ugovor sa grčkim Panioniosom, klubom koji je prošlu sezonu završio na 8. mjestu grčkog šampionata.

Boško će u Grčkoj zarađivati 300 hiljada eura po sezoni, a suigrač će mu biti veliki Urugvajac Alvaro Recoba. Osim toga, u klubu nastupa i nekoliko hrvatskih internacionalaca (Dario Krešić, Ivica Majstorović, Davor Kukec, Dario Smoje).

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.