Balaić: Presudilo je iskustvo Veleža

Trener Posušja

Balaić: Presudilo je iskustvo Veleža

E. Škorić

Posušje je danas odigralo dobar meč, ali nije bilo dovoljno da se zaustavi Velež.

Rođeni su u utakmici 12. kola Premijer lige slavili na Mokrom Docu sa visokih 4:2, a trener domaćih Balaić smatra da je presudilo iskustvo koje je na strani Mostaraca.

"Uvijek se može bolje. Ono što stalno upozoravamo, taj početak utakmice. Otvorimo ga s 1:0 za Velež, taj jedanaesterac, je li bio ili nije, ali sudija ga je svirao. Velež je kažnjavao sve naše pogreške. Možda smo se mogli vratiti na tu stativu kod 1:0, nakon toga dobijemo drugi gol i tu je po meni već bio kraj priče na ovu momčad koja je igrala protiv nas. Pokušali smo nešto u drugom dijelu", rekao je trener Posušaka Stipe Balajić.

Podrška navijača

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Navijači su očito tu, vjerovatno ti ljudi znaju da momci žele, da pokušavaju dat od sebe. Možda nekad i na krivi način, ali treba nam malo te širine i kvalitete. Ne možemo je sada odmah dobiti, ali treba nam malo pripremnog perioda, da se još malo podginemo u fizičkom dijelu. Iskusna ekipa kao što je Velež kažnjavala je danas svaku našu grešku. Žao mi je tog početka utakmice, događa se da jedan od iskusnijih igrača napravi takav faul", dodao je Balajić.

Top Komentari

velez mo
OVOM PRILIKOM DA SE ZAHVALIM GLAVNOM SUDIJI ŠEHOVICU NA POSTENOM I FER SUĐENJU,PRVOM OVE SEZONE,I ODMAH SE VIDE REZULTATI,SUDIJA BUJRUM U JABLANICU NA MESO DA TE ROĐENI POCASTE,JEDI I PIJ KOLIKO MOZEŠ,SVAKA CAST ZA SUĐENJE
4 2
rodjak
prvo na meso i onda nek produzi dalje,moze i kroz Lendavu proci bez problema ;)
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi