Balajić sretan, Ivković ističe da nije iznenađen ishodom meča

Izjave trenera nakon meča na Mokrom Docu

Balajić sretan, Ivković ističe da nije iznenađen ishodom meča

S. Mlaćo
Posušje danas obradovalo svoje navijače protiv Željezničara.

Bilo je 2:0 za domaće, koji su tako upisali tri vrijedna boda u borbi ta opstanak.

Svoje viđenje nakon meča dali su treneri Stipe Balajić i Tomislav Ivković.

“Čestitam Posušju na zasluženoj pobjedi. Ovo danas nije iznenađenje, ova naša predstava, o tome sam govorio cijelu sedmicu. Morate ostaviti sve na terenu, mora nam biti neugodno ispred naših navijača ovako odigrati. Takve utakmice se dešavaju, ali se ne smiju desiti u ovakvoj situaciji.  Zakazali smo svi, počev od mene pa do zadnjeg igrača. Nismo odigrali približno kako smo planirali, a sreća je da je nova utakmica već u srijedu“, kazao je Ivković.

Težak raspored očekuje Plave. U Kupu dolazi Tuzla City, a zatim Zrinjski.

“Za nas je teška svaka utakmica. Radna smo ekipa, nemamo iskustva, moramo krvavo raditi za bod ili tri. Nismo se bacali na glavu danas, loše smo ušli i naravno to je dalo dodatnu agresivnost Posušju“.

U Posušju zadovoljstvo.

“Čestitam svojim igračima na prikazanoj igri. Tražio sam od njih želju, borbu, te im to rekao prije utakmice. Dobro smo se spremili za meč, odradili dobar skauting i sve je od prve minute išlo ka našoj pobjedi. Mislim da smo zasluženo slavili“, rekao je Balajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušja očekuje borba za opstanak, današnji bodovi će dobro doći. Već u srijedu Posušje ide u Kupu Zvijezdi iz Gradačca.

“Nije nama mnogo težak raspored, svaka utakmica je teška. I Radnik, Leotar, kao i klubovi iz vrha. Mi smo ušli u ligu, tražimo se još...“.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hasni
Juce se neki manijaci smiju Sarajevu. a sta sad :)
1 2
epson
Bog me ubio ako je ovaj Ivkovic normalan, boli njega taKi za Zeljom mrš jade
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti