Bale bi mogao biti spreman za meč sa Bosnom i Hercegovinom

Predviđaju mu relativno brz oporavak

Bale bi mogao biti spreman za meč sa Bosnom i Hercegovinom

Gareth Bale se povrijedio u susretu Real Madrida i Šahtara, a prve procjene su bile da će sjajni Velšanin s terena izbivati minimalno mjesec dana.

Ipak, čini se da će Bale van stroja biti svega dvije sedmice, barem ako je suditi po pisanju britanskog Telegrapha.

Ukoliko se takve pretpostavke ispostave tačnim, Gareth Bale će zaigrati na Bilinom polju, gdje će 10. oktobra naša reprezentacija igrati možda i najvažniju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Gareth Bale je alfa i omega reprezentacije Velsa, koja je gotovo sigurno izborila plasman na Evropsko prvenstvo. Zvijezda Real Madrida je postigla šest od devet pogodaka Velsa, od kojih su neki bili od krucijalnog značaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.