Bale jednostavno 'nije mogao' napustiti Real
Foto - EPA

Ne želi smanjenje plate

Bale jednostavno 'nije mogao' napustiti Real

M. Šljivak

Gareth Bale povezivao se u zimskom prelaznom roku s ekipom Tottenhama.

Španski i engleski mediji konstantno su pisali kako bi Velšanin mogao ponovo obući dres Spursa, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

The Times tvrdi kako je u pregovorima s Baleom 'zapelo' oko plate. Fudbaler Real Madrida nije pristao na manja primanja od onih koja ima u Kraljevskom klubu i odbio je transfer.

A ta cifra je zaista ogromna. Bale u madridskom timu sedmično dobija nevjerovatnih 600.000 funti, pa nije nikakvo čudo što nije želio da napusti klub iz Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale je tako ostao u Realu s kojim ima ugovor do ljeta 2022. godine i zaista je teško očekivati da se odrekne ogromne plate kako bi potpisao negdje drugo i tokom ljeta.

Velšanin je upravo iz Tottenhama stigao u Real 2013. godine u transferu vrijednom 100 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sejo1979
Poslje ugovora nece dobit ni 100000£ jer ne zasluzuje ni to prosjecan igrac kojeg je madrid platijo 100 mil samo da sruse rekord barcin nista vise a to ih je sad kostalo previse ali opet to je Madrid kraljevski klub kojem spanija i kraljevina spanjolske i daju pare
2 4
I_st
Real je upropastio Bejla on igra bolje i od assensisa i viniciusa i lukasa i rodriga, ne mogu da shvatim zasto ga zidan ne zeli u ekipi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije