Bale se pridružio Ronaldu i Suarezu

Treći igrač sa hat-trickom na Svjetskom klupskom prvenstvu

Bale se pridružio Ronaldu i Suarezu

Velšanin Gareth Bale trostruki je strijelac u današnjoj polufinalnoj utakmici Svjetskog klupskog prvenstva između Real Madrida i Kashime.

Iako meč još nije gotov, Gareth Bale je izašao iz igre, pa su već pronađeni i neki podaci o tome kakav je uspjeh zapravo danas napravio.

Bale je postao tek treći fudbaler u historiji Svjetskog klupskog prvenstva koji je postigao hat-trick, a prethodna dvojica su bila Luis Suarez i Cristiano Ronaldo.

Inače, Bale sada ima ukupno sedam postignutih golova na četiri susreta Svjetskog klupskog prvenstva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi