Baleu nude ugovor iz snova - 30 miliona eura po sezoni

Kinezi ga žele dovesti

Baleu nude ugovor iz snova - 30 miliona eura po sezoni

Edmir Škorić

Danas su počele pripreme Real Madrida, a Gareth Bale je još uvijek tu.

Bale je veliki teret treneru Zinedineu Zidaneu i Realu, ali i dalje je Velšanin na Santiago Bernabeu, mada bi se ubrzo moglo sve promijeniti.

Bale je, naime, dobio bogatu ponudu iz Kine prema kojoj će zarađivati oko 30 miliona eura po sezoni, ali onda ga Real mora dati bez odštete. To i nije nemoguće, budući koliko žele da ga se riješe.

Posljednji put je Bale za Real igrao 28. aprila, a već dugo vremena ga se povezuje s Manchester Unitedom i nekim drugim klubovima izvan Španije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako njegov menadžer uporno tvrdi da Bale nema namjeru napustiti Real, to bi ubrzo moglo sve da se promijeni. Kinezi mu nude duplo više od onoga što je dobijao u Realu i to izgleda kao prilika iz snova.

Naravno, pitanje je samo je li nekadašnji igrač Tottenhama spreman da napusti Evropu i ode u Kinu, s obzirom da mnogi igrači jednostavno propadnu kada napuste evropske velikane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Hahaha pa vec je propao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi