Balić: Bio je to haos

Da li je došao kraj jedne generacije?

Balić: Bio je to haos

Adnan Beganović

Hrvatska rukometna reprezentacija sinoćnjim porazom od Švedske izgubila je sve izglede za plasman u polufinale, a nakon susreta neprepoznatljivi Ivano Balić izjavio je da je tokom svih 60 minuta u njegovoj momčadi vladao haos.

"Tražimo se cijeli turnir, no nikako da se nađemo. Tražimo se u odbrani, tražimo se u napadu, u polukontri, u svemu. Imamo mi jako kvalitetnih momaka u momčadi, ali premalo je to za plasman u polufinale. Mislim da je ovo naša najgora utakmica", rekao je Balić za hrvatske medije i dodao:

"Sve je po meni izgledalo kao haos. I odbrana i Napad, cijela utakmica. Jedan dan odigramo fenomenalno, a drugi dan nas nema nigdje. Ne zna šta reći."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.