Balić će biti spreman za SP
Preedvodiće "paklene": Ivano Balić

Uoči SP u rukometu

Balić će biti spreman za SP

Samo dvanaest dana uoči početka Svjetskog rukometnog prvenstva Ivano Balić se dobro osjeća i njegovo stanje je sve bolje. Čini se kako će biti potpuno spreman što je najviše obradovala Linu Červara, selektora Hrvatske.

“Stvari se odvijaju u smjeru u kojem to i priželjkujemo”, izjavio je Červar na konferenciji za novinare u splitskom hotelu Le Meridien Lav, koji je baza hrvatskoj selekciji.
Červar je dodao kako Balić paralelno trenira s reprezentacijom i radi dopunske vježbe.
“Pazimo da se slučajno ne pogriješi i želimo napraviti sve da Balića sačuvamo, ali i da ga pripremimo. Bio bih demagog kada bih rekao da je isto igrati s Ivanom i bez njega jer je on vrhunski igrač, jedan od najboljih na svijetu i time sam sve rekao”, dodao je Červar na presici.

Hrvatska će svoje utakmice u grupnoj fazi SP-a igrati u “Spaladium Areni”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.