Defanzivac FK Sarajevo

Balić: Cilj je Evropa, ali ne odričem se ni trofeja

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva otputovali su danas u Tursku gdje će nastaviti pripreme za proljetni dio sezone. 

Pred sami put prisutnim novinarima se obratio defanzivac sarajevskog kluba Saša Balić, koji je istakao da u timu vlada dobra atmosfera te da će se tim sa Koševa u narednom periodu boriti na dva fronta. 

"Danas idemo na završni dio priprema koji je ujedno najbitniji. Hvala Bogu, dosad nije bilo povreda, prošlo je sve u najboljem redu i sada idemo da se uigravamo. Nadam se da će i taj dio biti uspješan", kazao je Balić. 

Osvrnuo se Balić i na nastavak šampionata. 

"Jasno je svima da se borimo na dva fronta. Moja želja je da svi igrači. prije svega, prođu pripreme zdravo i nakon toga krećemo u borbu po utakmicu kao i dosad. Prvenstveno nam je cilj Evropa, ali ne odričem se ni titula u prvenstvu i Kupu BiH", ističe defanzivac Sarajeva. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo će tokom priprema u Turskoj odigrati tri kontrolne utakmice. 

"Prijateljske utakmice služe da se ekipa uigra i spremno dočeka prvenstvo. Svi igrači će dobiti svoju priliku da pokažu što znaju, a na šefu stručnog štaba je da odluči ko će započeti prvenstvo", riječi su Balića. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi