Balić: Dobili smo najgoreg mogućeg protivnika

Zagreb protiv Kiela

Balić: Dobili smo najgoreg mogućeg protivnika

A. Beganović

Voljom žrijeba odlučeno je da u četvrtfinalu Lige prvaka rukometaši Zagreba odmjere snage sa snažnim Kielom.

U taboru Zagreba nisu zadovoljni današnjim žrijebom, a nekada najbolji svjetski rukometaš Ivano Balić smatra da su on i njegovi saigrači dobili najgoreg mogućegg protivnika.

"Najgore moguće. Ne treba mnogo filozofirati, rukometaši Kiela su u najboljoj formi, cijelu sezonu igraju najbolji rukomet. Borit ćemo se i probat ćemo izvući što bolji rezultat", prenosi Index.hr izjavu Ivana Balića.

"Nećemo na teren izaći s bijelom zastavom. Trebamo igrati čvrsto u odbrani, ne smijemo im dozvoliti da se rastrče i razmašu. U polukontri su najjači, najbolje se otvaraju i na to moramo dobro paziti", dodao je Balić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.