Balić: Gadi mi se ovaj sport

Nakon sinoćnjeg poraza u duelu sa Danskom

Balić: Gadi mi se ovaj sport

Adnan Beganović

Hrvatska rukometna reprezentacija sinoć je poražena u duelu sa Danskom, a naši zapadni susjedi za poraz okrivljuju sudije.

"Nema smisla igrati rukomet ako u isto vrijeme dva čovjeka uništavaju igru. Bilo je najmanje šest očitih pogrešaka sudija samo u prvom poluvremenu", prenosi Index.hr riječi razočaranog Balića.

"Gadi mi se cijeli ovaj sport. Sudije su malo po malo odveli Dansku na šest razlike, a to nije prvi put. To traje od 2003., otkada je ova generacija zajedno. Naravno, kriva je i naša obrana, a vratara ne možemo kriviti ako mi izgubimo koju loptu. Njihove vanjske igrače je večeras išlo, a naše golmane nije. Ima dana kada uđe svaki šut, a ima dana kada ne ulazi ništa. Nama je bio baš takav dan", dodao je Balić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.