Balić Goluži: I ti mene vadiš van

Ivano nije izdržao

Balić Goluži: I ti mene vadiš van

A. Beganović

Iako su tokom turnira izgledali najbolje hrvatski rukometni reprezentativci poraženi su u najvažnijoj utakmici. Naime, u polufinalu je od Hrvatske ponovo bila bolja Francuska (25:23), tako da će Balić i društvo u nedjelju sa Mađarskom igrati za bronzanu medalju.

Hrvatska je u duelu sa Francuskom izgledala očajno. Ništa Kaubojima nije polazilo za rukom, a tamošnji mediji kao jednog od glavnih krivaca za loše izdanje u polufinalu vide selektora Slavka Golužu, koji je možda i najboljeg igrača Ivana Balića u većem dijelu susreta držao na klupi.

Nije se to svidilo ni Ivanu, koji je nakon što ga je Goluža po ko zna koji put izvadio iz igre, u nevjerici selektoru rekao:

"I ti mene vadiš van".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.