Balić: Ključni potezi Maglajlije
Ivano Balić

Kapiten Zagreba za večernji.hr

Balić: Ključni potezi Maglajlije

Ivano Balić, najbolji hrvatski rukometaš, istakao je za večernji.hr kako su pobjedu protiv Chamberyja omogućili odlični potezi trenera Senjanina Maglajlije o zaustavljanju polukontre Francuza i ubojitog Narcissa.

„To je bilo jako važno. Bila je to taktička zamisao trenera koju smo proveli u djelo“, istakao je Balić.
Ključni igrač prvaka Hrvatske koji je dugo vremena vukao povredu leđa, kazao je nakon trijumfa u Francuskoj.

„Leđa i dalje bole, no što je, tu je. Igrali smo svi dobro, počevši od Škofa. Tako trebamo i nastaviti. Imamo kvalitetne igrače i bilo je samo pitanje kada ćemo se razigrati. Nismo bili dugo u punom sastavu, sada smo se okupili i osjetio se rad u proteklih 15 dana“, dodao je Balić za večernji.hr.

U posljednjem kolu Lige prvaka Zagrebu treba pobjeda nad Celjem za koji nastupa naš Mirsad Terzić, a koje je odavno izgubilo sve šanse.
„Dižemo se u formi i možemo. Celjani su dobra momčad, a mi moramo pobijediti“, zaključio je Balić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.