Balić opet povrijeđen, stradao isti mišić

Povrijedio se bivši reprezentativac Hrvatske

Balić opet povrijeđen, stradao isti mišić

Wetzlar našeg Adnana Harmandića koji dijeli svlačionicu sa Ivanom Balićem u subotu je u Bundesligi poražen od Mindena rezultatom 26:23. 

U susretu sa Wetzlarom povrijedio se po mnogima najbolji rukometaš svih vremena, Ivano Balić. Deset minuta prije kraja Ivano je povrijedio mišić lista desne noge. Prema pisanju njemačkih medija mišić je pukao, a prema prvim procjenama odsustvovat će sa terena četiri sedmice. 

"Ivanu je stradao mišić i neće ga biti četiri sedmice. To nam je veliki hendikep i u odbrambenoj i napadačkoj fazi, ali sada moramo raditi više kako bi nadoknadili njegov izostanak," rekao je nakon meča trener Wetzlara Kai Wandschneider. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.