Balić za poraz optužio sudije

Španija slavila, Ivano razočarao, pa opleo po sudijama

Balić za poraz optužio sudije

Adnan Beganović

Jedan od najboljih svjetskih rukometaša u posljednjih deset godina Ivano Balić razočaran je suđenjem na Evropskom prvenstvu i upravo je sudije optužio za sinoćnji poraz Hrvatske od Španije.

Ivano Balić je sinoć bio neprepoznatljiv, odigrao je jednu od najgorih utakmica u nacionalnom dresu, a nakon susreta sa Španijom kritikovao je sudijski par.

"Normalno je da nas ne ide kada nas sudije kradu. Borili smo se protiv Španaca i protiv tih idiota. Sudili su gluposti i stvarno mi je dosta. Još od Olimpijskih igara u Atini sve je isto. Svaki put kada trebamo nešto napraviti, pojave se sudije", istakao je Balić nakon sinoćnjeg susreta u kojem nije bio ni sjena onog starog Ivana, a možda su za njegovu katastrofalnu partiju krive i sudije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.