Novi fudbaler FK Sarajevo

Balić: Zalaganjem dokazati da mi je mjesto u Sarajevu

FK Sarajevo je danas predstavio drugo pojačanje za novu sezonu.

Crnogorski reprezentativac Saša Balić potpisao je dvogodišnji ugovor sa bordo timom, u koji je stigao iz rumunskog Targu Muresa.

"Zadovoljan sam i sretan što sam došao u veliki klub kao što je Sarajevo. Nadam se da ću svojim zalaganjem, trudom i radom dokazati da mi je mjesto u takvom klubu i da ćemo napraviti uspjeh", rekao je Balić, te dodao:

"Prošle sezone sam igrao u za ekipu Targu Muresa, s kojim sam se borio za titulu. Sezona je bila dobra, ali poslije je bilo malih problema. Nadam se da će mi Sarajevo omogućiti dalji napredak i u reprezentaciji Crne Gore".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Saša Balić je svojoj karijeri do sada nastupao je za Metalurg i Kryvbas u Ukrajini, OFK Beograd, crnogorski OFK Grbalj, Inter Zaprešić iz Hrvatske i rumunski Targu Mures.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi