Baljić: Ispucali smo sve kredite, sutra nemamo prava na kiks!
Trener Tuzla Cityja pred sutrašnji duel razmišlja samo o tri boda

Trener Tuzla Cityja pred sutrašnji duel

Baljić: Ispucali smo sve kredite, sutra nemamo prava na kiks!

Emir Dindić

Tuzla City sutra na Tušnju u izuzetno važnom susretu sutra na Tušnju dočekuje ekipu Mladosti iz Doboj Kaknja. Izabranici Elvira Baljića sutra nemaju prava na kiks, te će morati dati sve od sebe da upišu nova tri boda, jer bez obzira na to što su na papiru veliki favoriti, ni gosti ne dolaze u Tuzlu sa bijelom zastavom. 

Sličnog je mišljenja i trener domaćih Elvir Baljić, koji kako sam kaže bez obzira na to što su već svi upisali tri boda na njihov konto, poziva na oprez.

"Bez obzira na to što su nas svi proglasili favoritima i sutra očekuju nova tri boda na našem kontu, to neće ni malo lako ostvariti. U prethodne dvije utakmice nismo osvojili niti jedan bod, te samim time sve kredite smo ispucali nemamo pravo na kiks", ističe Baljić i nastavlja:

"Nema više laganih utakmica, sve je do pristupa, odnosno kako mi budemo sutra krenuli od prve minute. Mi smo favoriti na papiru, ali to ništa ne znači ako odlučno ne krenemo od prve minute. Vjerujem da ćemo osvojiti tri boda i vratiti se na pobjednički kolosijek", rekao je Baljić.

Podsjetimo utakmica između Tuzla Cityja i Mladosti DK na rasporedu je sutra sa početkom u 13:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kaskada24
Baljiću: Momak ti si zaluto ovdje izgleda
6 3
Havdika
ispuci si ti kredit cim si dosao u Tuzla City
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi