Balotelli seli u Tursku?

Nakon epizode u Monzi

Balotelli seli u Tursku?

H. Zilić

Kako stvari trenutno stoje, Marija Balotellija bi od naredne sezone mogli gledati u Turskoj.

Naime, ekipa Adana Demirspor ponudila je Balotelliju ugovor do 2023. godine, a čini se da je Italijan pristao na uslove.

Prema pisanjima pojedinih medija, Italijan bi trebao sredinom naredne sedmice doći u Tursku da se finalizira pomenuti transfer.

Prošle sezone je igrao za Monzu u Seriji B. Postigao je nekoliko bitnih golova, ali ekipa na kraju nije uspjela kroz play offa da dođe do plasmana u Seriju A.

Balotelli je prije Monze igrao za Bresciju, imao je i epizodu u Marseilleu, Nice po odlasku iz Liverpoola.

Najbolji dio kariejre je proveo u Interu i Manchester Ciytu, ali ponašanje van terena je spriječilo da napravi bolju karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi