Turski klub potvrdio da pregovara s Balotellijem: "Čekamo odgovor"

SuperMario u Turskoj?

Turski klub potvrdio da pregovara s Balotellijem: "Čekamo odgovor"

E. Škorić

Adana Demirspor, novopromovirani klub turske Superlige, objavio je da pregovara s italijanskim napadačem Mariom Balotellijem.

Nakon što nije uspio da izbori Seriju A s Monzom, Balotelli bi mogao da krene dalje, a nije isključeno da se preseli u Tursku.

Iskusni napadač otvoren je za sve ponude, a sada ga najavljuje Murat Sancak, predsjednik Adane koja se plasirala u prvi rang turskog nogometa.

"Pregovaramo s Balotellijem. Dali smo mu službeni prijedlog i sada čekamo da nam odgovori", kazao je Sancak za A Spor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Balotelli u avgustu puni 31 godinu, a ugovor s Monzom ističe mu krajem juna. U Monzu je došao iz Brescije, takođe kao slobodan igrač.

Za ekipu Monze je u 14 utakmica postigao šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi