Balotelli će ponovo primiti loše vijesti
Foto: EPA

Ništa od poziva u reprezentaciju

Balotelli će ponovo primiti loše vijesti

Napadač Nice Mario Balotelli uzalud se nada pozivu u reprezentaciju, prenose italijanski mediji. 

Balotelli već nekoliko posljednjih mjeseci često ističe kako se nada pozivu u reprezentaciju Italije, ali nikako da se to i dogodi. Naravno, konkurencija u napadau Azzurra je veoma jaka. Tu su Ciro Immobile, Andrea Belotti, Lorenzo Insigne i ostali, a osim Balotellija pozivu se nada i sjajni napadač Valencije Simone Zaza. 

Isti izvori prenose da je Zaza trenutno mnogo bliži pozivu u reprezentaciju nego Balotelli. Podsjetimo, italijanski selektor Giampiero Ventura uskoro će objaviti spisak igrača na koje računa za dva meča play offa za plasman na Svjetsko prvenstvo protiv Švedske. Utakmice se igraju 10. i 13. novembra. 

Zanimljivo, problem za Simonea Zazu predstavlja povreda Andree Belottija. Ukoliko se napadač Torina potpuno oporavi od povrede, Zaza neće dobiti poziv, a u suprotnom hoće. S druge strane, Mario će morati sačekati novu priliku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi