Balotelli: Ako me selektor pozove, spreman sam
Foto: EPA

Napadač Nice se nada pozivu

Balotelli: Ako me selektor pozove, spreman sam

Italijanski napadač Mario Balotelli objašnjavao je svoju odluku da i nakon prošle sezone ostane u Nici, poručio je da je spreman za poziv u reprezentaciju te da će u suprotnom navijati za Italiju.

Kao što smo mnogo puta do sada rekli, Balotelli je nekada važio za jednog od najvećih talenata u svijetu fudbala. Ipak, on nikada nije uspio da iskoristi svoj potencijal i danas nosi dres Nice, ekipe koja trenutno zauzima 14. mjesto na tabeli u Ligue 1. 

Mario igra solidno i do sada je postigao ukupno osam golova ove sezone. On poziv u reprezentaciju nije dobio već dugo vremena, ali poručuje da je spreman ako se to dogodi u narednom periodu.

"Ako selektor hoće da me pozove, ja sam spreman. Ako me ne pozove, bit ću najveći navijač Italije", rekao je Balotelli pa se osvrnuo i na produženje ugovora sa Nicom. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Prije nego što kažem išta o fudbalskoj strani, moram prvo reći da sam u Nici ostao zbog ljudske strane priče. Predsjednik i trener su veoma dobri ljudi. To je razlog zašto sam donio odluku da ostanem, jer htio sam igrati tamo gdje me žele", poručio je Super Mario. 

Podsjetimo, Nica trenutno ima niz od tri uzastopna poraza u Ligue 1, a u narednom meču idu na najteže moguće gostovanje kod ekipe PSG.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti