Balotelli: Džeko je doista jak igrač

Napadač Cityja hvali našeg reprezentativca

Balotelli: Džeko je doista jak igrač

Edmir Škorić

Mario Balotelli, mladi napadač italijanske nogometne reprezentacije i Manchester Cityja, dao je veliki intervju za britanski Daily Mail, a između ostalog dotakao se i neizbježne teme zadnjih dana - "Džeko u Cityju".

Iako su jučer iz Wolfsburga poručili kako Edin Džeko ide na zimske pripreme sa klubom u Španiju, poznavajući City i njihovu politiku na tržištu, nije nemoguće očekivati da se pomenuti transfer i realizira do kraja januarskog prelaznog roka.

Dolazak bh. reprezentativca na Eastland bi, bez sumnje, doveo pod znak pitanja nastupe Marija Balotellija, Emmanuela Adebayora, pa i Carlosa Teveza.

"Nikako ne bih mogao reći što će njegov mogući dolazak značiti za mene. Ali, mogu vam reći ovo: on je doista, doista jak igrač", kazao je, između ostlaog, Balotelli u intervju za Daily Mail, a na pitanje novinara kako mu, kao Italijanu, ide učenje engleskog jezika odgovorio:

"Jako dobro govorim engleski i ide mi sve bolje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti