Balotelli otkrio da li je imao majicu s likom Rashforda ispod dresa

Oglasio se na Instagramu

Balotelli otkrio da li je imao majicu s likom Rashforda ispod dresa

E. Čaušević

Mario Balotelli našao se u centru pažnje nakon sinoćnje utakmice između PSG-a i Marseillea.

U ovom francuskom derbiju na kraju je slavio PSG sa 3:1, a Balotelli se nije uspio upisati u listu strijelaca. Francuski mediji objavili su da je Balotelli imao nevjerovatnu provokaciju za Parižane na majici ispod dresa.

Navodno, italijanski napadač je na majici imao lik Marcusa Rashforda koji je svojim golom izbacio PSG iz Lige prvaka prije dvije sedmice.

Međutim, nakon što su ovu vijest objavili gotovo svi sportski mediji Balotelli se oglasio na Instagramu i to demantovao. On je poručio da je to samo laž, te da nije imao tu majicu ispod dresa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Sr*nje. Prestanite praviti lažne priče preko mojih leđa", poručio je napadač Marseillea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi