Balotelli otkrio koji engleski klub je uvijek simpatisao

Tamo bi volio zaigrati

Balotelli otkrio koji engleski klub je uvijek simpatisao

Mario Balotelli je ove sezone oživio svoju karijeru u francuskoj Nici, s kojom bilježi fenomenalne rezultate.

Njegov ponovni igrački procvat pokrenuo je špekulacije da bi se brzo mogao vratiti u neki od najjačih evropskih klubova, a Balotelli je u jednom intervjuu otkrio da je uvijek raspoložen za povratak u Englesku.

Balotelli je u Premier ligi igrao za Manchester City i Liverpool, a neuporedivo bolje mu je bilo na Etihadu gdje je i osvajao trofeje.

"Jednom bi se mogao vratiti u Englesku. Ako se to ikada desi, moj izbor će biti Manchester City. Znam da sigurno ne bih u Liverpool jer se jednostavno nisam pronašao tamo", iskren je bio Balotelli, koji je otkrio još jednu zanimljivost:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moj drugi izbor bi bio Arsenal. Taj klub sam oduvijek simpatisao, ali ovo ne znači da ću igrati tamo. Samo mi se sviđa taj klub".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti