Balotelli otkrio najveću grešku svoje karijere

Želi ponovo da uživa na terenu

Balotelli otkrio najveću grešku svoje karijere

Endin Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli sinoć je imao debi iz snova u dresu Nice.

Balotelli je zadnji dan prelaznog roka napustio Liverpool i svoju karijeru odlučio je nastaviti u Francuskoj. Italijan je već u prvoj utakmici pokazao da će biti veliko pojačanje jer je bio dvostruki strijelac u pobjedi protiv Marseillea od 2:1.

Ipak, mnogi i danas žale zbog toga što Balotelli nije povlačio pametnije poteze u svojoj karijeri. Italijan je siguran da će se vratiti na velika vrata, a za francuske medije otkrio je koja mu je najveća greška u karijeri.

"Nikada se nisam trebao vraćati u Milan, to je bila najveća greška u mojoj karijeri. Izabrao sam Nicu jer želim ponovo da se smijem na terenu. Posljednjih godina zaista nisam nimalo uživao u fudbalu, a sada želim da se taj osjećaj vrati", rekao je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti