Balotelli počeo rat sa francuskim novinarima

Više im neće davati intervjue

Balotelli počeo rat sa francuskim novinarima

Fudbaler Nice Mario Balotelli počeo je rat sa francuskim novinarima. 

Balotelli je prošlog ljeta stigao u Nicu i bilo je samo pitanje dana kada će mu svega biti prego glave, a čini se da je taj dan došao. On je poručio francuskim novinarima da ga više ne zovu jer ne namjerava davati intervjue. 

Ipak, kada se pogleda čitava izjava Balotellija, moramo priznati da je nekadašnji napadač Manchester Cityja u pravu. Balotelli je nedavno izjavio da Edinon Cavani nije vrhunski fudbaler u smislu prvog kontakta s loptom za razliku od Radamela Falcaa i Angela Di Marije. 

"Govorio sam o sjajnim mladim fudbalerima, govorio sam o rasizmu. Govorio sam o Italiji, ali sve što su te novine napisale je ta izjava o Cavaniju. Zaista ste smiješni. Cavani je fantastičan igrač i respektujem ga kao sjajnog strijelca, ali u Franccuskoj jedino smatram da su fenomeni u prvom kontaktu s loptom Di Maria i Falcao, pa šta sad? Ozbiljno vam govorim, nemojte me više pitati za intervjue...niko. Balotelli nije igra, već osoba", rekao je Balotelli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo da je napadač Nice ove sezon odigrao 16 mečeva u Ligue 1 te je postigao 10 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi