Rivere: Dovođenje Balotellija nije bilo promašaj

Oglasio se predsjednik Nice

Rivere: Dovođenje Balotellija nije bilo promašaj

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli propustit će još jedan meč Nice zbog crvenog kartona kojeg je dobio u meču protiv Lorienta.

Balotelli je vrijeđao glavnog sudiju na tom meču koji mu je pokazao direktan crvani karton, a Disciplinska komisija suspendovala ga je na dvije utakmice. Nakon ovog poteza nekadašnjeg napadača Liverpoola postalo je jasno da se Balotelli vratio starim navikama.

Navijači Nice osudili su njegovo ponašanje u ovom meču, te su poručili predsjedniku kluba da ga trebaju prodati na kraju sezone. Ipak, predsjednik Nice, Jean-Pierre Rivere izjavio je danas za francuske medije da dovođenje Balotellija nije bio promašaj, te da on još uvijek ima vremena da opravda očekivanja.

"Svaki igrač u svom životu ima ovakav period kao Balotelli. Imao je odličan start na početku sezone, ali u ovom trenutku stvari u njegovom životu i nisu baš na mjestu. Ja sam siguran da će se on vratiti u formu i pokazati igre kao na početku sezone. Njegovo dovođenje nije promašaj i siguran sam da će nas uvjeriti u to", rekao je predsjednik Nice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi